Afkoelingsperiode

Mocht uw bestelling onverhoopt niet naar tevredenheid zijn en wilt u afzien van uw aankoop, dan kan dat binnen 14 dagen na aankoop. Dit is de afkoelingsperiode. De afkoelingsperiode start op de dag dat uw bestelling door of namens u is ontvangen. Voor retourzendingen kunt u de retourprocedure hanteren.

Let wel. Voor aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt gaat het om maatwerk (assemblage PC desktop). Maatwerk valt buiten het retour recht dat hieronder wordt genoemd.
Retourprocedure

Meldt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling dat u uw bestelling wilt retourneren. Dit kan telefonisch (0652284253) en per email (info@salechamp.com). De bestelling dient na uw melding zo spoedig mogelijk retour te worden gezonden.

Voor zover nog mogelijk dient de bestelling in de originele verpakking retour te worden gezonden.

De bestelling dient goed verpakt retour te worden gezonden en voldoende te worden gefrankeerd. Het risico voor een retourzending ligt bij de klant.

Salechamp behoudt het recht om geretourneerde bestellingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product geopend, gebruikt of beschadigd is.
Verzending:

Wij verzenden extra verzekerd via PostNL. De kosten voor verzending bedragen €8,05.

Klachten

Indien u niet tevreden bent over onze producten of service, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk uw klacht aan ons kenbaar te maken. U kunt uw klacht kenbaar maken door het sturen van een email naar:

info@salechamp.com

Salechamp zal telefonisch of per mail contact met u opnemen om uw klacht zo spoedig mogelijk naar tevredenheid op te lossen. U ontvangt altijd zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur een reactie op uw klacht.

U kunt een gebruikersnaam aanmaken, waardoor u bij toekomstige bestellingen eenvoudiger uw bestelling kunt plaatsen en bestelhistorie kunt raadplegen.

Printerinkt nodig?

www.printerinktkoopjehier.nl